Offerte aanvraag archery tag

Wanneer u het leuk vind om een keer archery tag te komen spelen dan is de Middengaarde echt de beste plek.  Vul aub onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan aan de hand van uw wensen een offerte opmaken. Deze offerte sturen wij naar het email adres welke u hieronder invult.

Na het bevestigen van de offerte ontvangt u van ons een keurig entree bewijs.


drinkenetensnackschipsijsjecertificaatMedaillebokaal

Archery Tag

Altijd gedacht dat jij de beste zou zijn in de “Hunger Games”? Dit is je kans! Met speciale pijlen en een masker jaag je door onze speelvelden op je medespelers. Maar pas op, zij ook op jou! Voor een authentieke ervaring te combineren met een BBQ voor de winnaar!

Bij Archery Tag wordt gebruik gemaakt van speciale bogen met een verminderde trekkracht, waardoor de, eveneens speciaal geprepareerde, pijlen niet harder aankomen dan een zachte vuiststoot. Om het gezicht te beschermen wordt gebruik gemaakt van de klassieke paintball maskers.

U kunt reserveren vanaf 10 personen. U speelt met uw groep een uur lang. Het starttarief is 175 euro voor 10 personen. Uiteraard kunt u ook  nog drinken, eten of leuke prijzen er bij reserveren.